Nálunk alszik a szitter?

Nem mindenkinek komfortos a gondolat, hogy nyaralása alatt valaki más legyen a lakásában. Azonban az a tapasztalatom, hogy a gyakorlott szittereztetők épp ezt a megoldást részesítik előnyben.

Érdekes szituáció szokott kialakulni: Néha én is félve említem meg az ottalvós lehetőséget, mert tudom, hogy sokan bizalmatlanok, és a Megbízó is fél elmondani, ő pedig az elutasítástól tart. Aztán amikor kiderül, hogy épp azt szeretné, hogy a saját otthonában felügyeljek a kedvencére, jót mosolygunk a kezdeti bátortalanságon 🙂

Több szempontból is optimális, ha a szitter megy a cicához, kutyához. A kisállatokat ez a módszer viseli meg legkevésbé. Rövid idő alatt feloldódnak, és stressz mentesen töltik a gazdi nélküli napokat. A szitter az ott töltött idő alatt sokkal többet tud foglalkozni a rá bízott macskával, kutyával.

Emellett nagyon praktikus, hogy a szitter gondoskodhat a virágokról, a szellőztetésről, a postáról, és biztos nem történik semmi baj a tulajdonos távolléte alatt. A gazdik is sokkal nyugodtabban, felszabadultabban tölthetik a nyaralást, vagy egyéb ok miatti távollétet.

… és még egy hatalmas előny: a gazdik biztosak lehetnek benne, hogy nem fogják feltörni a lakásukat a távollétük alatt, mert a lakás/ház körüli mozgás elriasztja a betörőket.

Keress bizalommal! Nézd meg miért engem válassz >>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük