Rólam

Horváth Sándorné, Andi vagyok, 54 éves, és rajongásig szeretem a cicákat. Nem csak az enyémeket, hanem minden macskát. Már gyerekkoromban is cicák vettek körül, de egész életem során jelen voltak, hiszen 35 éve folyamatosan vannak saját macskáink, el sem tudnám képzelni az életet nélkülük!

Cicamama macskaszitter otthonodban Komárom, Komárno, Ács, Almásfüzitő, Tata, Győr

Felelős macskatartó vagyok, cicáink ápoltak, oltottak (tehát semmilyen betegséget nem viszek át a gondozásomra bízott cicákra), ivartalanítottak és kizárólag lakásban élnek, családtagként és természetesen ők az urak a házban. 🙂

Cicatartóként tudom, hogy milyen nehéz megoldani az ellátásukat, amikor valamilyen elfoglaltság / program miatt nem tudunk gondoskodni róluk. Komoly logisztikázást igényel, nekünk többször volt rá példa, hogy elmaradt a nyaralásunk, mert nem tudtuk megoldani a macskák etetését, és a megfelelő gondozásukat.

Panzióba viszont nem vagyunk hajlandók elvinni, beadni őket, mert belebetegedne az érzékeny kis lelkük, és egy pillanatig nem tudnánk magunkat sehol jól érezni.

Kutyákkal kapcsolatban is van tapasztalatom. 15 évig volt tacsink, később wolfspitz kennel tulajdonosként rendszeresen jártam kutyákkal kiállításokra. Aztán amikor társasházba költöztünk törpe picserünk lett. Egy idő után úgy alakult, hogy a cicák mellett tudtuk megoldani a mindennapos dolgainkat.

Macskaszitter és kutyaszitter szolgáltatásom alapját tehát a gyerekkorom óta fennálló, macskák és kutyák iránti szeretetem, rajongásom képezi. A macskák közelebb állnak hozzám, ha valamit igazán szeretek csinálni, az a macskákkal való foglalkozás, de a kutyusokat is nagyon-nagyon szeretem. Kicsi és közepes, barátságos kutyusokra szívesen vigyázok.

Miért válassz engem?
  • Rugalmas és kötetlen munkám miatt a legváratlanabb időpontokban, SOS helyzetekben is számíthatsz rám.
  • A megbízás során előtérbe helyezem a kutyusok és cicusok, illetve a gazdik kényelmi igényeit.
  • Szükség esetén akár 12-24 órás felügyeletet is vállalok.
  • Ottalvós felügyeletet is kérhetsz tőlem, akár több napos megbízással is.
  • Megbízhatóság, pontosság, maximalizmus és diszkréció jellemez.
  • Cicák, kutyák ellátásával, gondozásával, viselkedésével, esetleges rosszullétükkel kapcsolatban több évtizedes tapasztalatom van.
  • Bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem.
  • Nem dohányzom, és semmilyen egyéb káros szenvedélyem nincs!
  • A szolgáltatás ideje alatt, igényeid szerint folyamatos kommunikációra számíthatsz. Amikor szeretnéd videót, fotót, üzenetet küldök neked.

Cicaszitter, kutyaszitter szolgáltatásom Komáromban (Szőnyben, Koppánymonostoron is), Komárnoban (Szlovákiában) ill. a környező településeken pl. Ácson, Almásfüzitőn, Tatán és Győrben érhető el.

Ottalvós szittelést, egész napos felvigyázást 100-150 km-es körzetben tudok vállalni, tehát akár Budapesten is. Macskák, kis- és közepes méretű, barátságos kutyák és más hobbiállatok ellátását vállalom. Kutyasétáltatás igénybevételére Komáromban, Komárnoban van lehetőség, illetve ahol szittelést vállalok, ott a kutyasétáltatás is kérhető.

Macskaszitter, kutyaszitter szolgáltatás: Válaszd ki a megfelelőt >>

Szolgáltatások árai >>

Árajánlat kérő űrlap: bit.ly/cicaszitter >>